Rodinný víkend 12. - 14. května - reportáž

Setkání rodinek se konečně podařilo uskutečnit :-D V malebném prostředí, téměř u Adršpašsko-teplických skal, jsem pronajal bývalý statek přestavěný na samoobslužné ubytovací zařízení plně vybavené. V penzionu Kačeří https://www.penzionkaceri.cz/ v obci Lachov jsme nalezli příjemné ubytování s plně vybavenou kuchyní, velkou společenskou místnost s výčepem propojená s dalšími dvěma místnostmi se sedačkou a s krbem, venkovní zastřešenou terasou včetně grilu a na půdě byla tělocvična s ping-pongem. Celková naše účast byla 32osob a tak jsme z téměř poloviny zaplnily možnou kapacitu 60 osob.

Páteční příjezd rodin byl časově roztahán do celého večera. Po krátké informační schůzce se rozjela večerní zábava spojená s grilováním a také jsme narazili sud Svijan :-D Penzion zažil trochu nápor dětské zábavy spojené s objevování nových věcí a brzo se šlo spát.

Po sobotní snídani, kterou si každý vařil sám, jsme vyrazili do Adršpašských skal. Rodinky si vybrali trasy podle svých sil a celý den jsme se kochali skalním městem a skvostných pískovcových útvarů. Podvečer jsme se zase všichni setkali na penzionu a své zážitky jsme rozebírali při večerní grilovačce :-D Dětskou zábavu večer obstaralo promítání dětských filmů, při kterém někteří usnuli po náročném dni :-)

Nedělní den byl pod mrakem a trochu sprchlo. Po snídani jsme se rozprchli do druhého skladního města Teplických skal. Dokonce jsme ještě procházeli průrvou, kde ležel sníh a pocítili jsme pěkné ochlazení. Odpoledne se penzion poklidil a pak rodinky vyrazili do svých domovů.

Počasí nám docela vyšlo, grilování bylo fajn a sud jsme nakonec nevypili. Konečně jsme se jako rodinky viděli po dlouhé době a věřím, že zase někdy znovu. Účast rodin z klanu Marvalů, velká účast rodin Rýdklů, Haklů, Komárků, Pokorů, Nepožitků a Koblížků byla moc příjemná a pohodová, díky Vám za účast :-D A díky za příspěvek na charitu.

Tak zase někdy. Na všechny fotky se dostaneš přes Záložku ve Fotogalerii kliknutím na odkaz.
Láďa

PS Pro zajímavost, penzion Kačeří obhospodařuje bývalý herec Tomáš Vacek :-) https://www.fdb.cz/lidi/32928-tomas-vacek.html