Zimní lyžovačka, leden 2014

Již je partička a už se jenom čeká na lepší nabídku Snowtrexu.

Zima se blíží a Snowtrex již spustil prodej lyžařských zájezdů. Pro letošek chceme zajet do francouzského Chamrousse v termínu 18.-25. ledna 2014 při odhadované ceně za zájezd cca 3.000Kč (skipass+úbytko), ostatní náklady cca 6.000Kč (doprava, jídlo). Je zatím domluveno jedno auto (Honza Š., Martina J., Markéta, Láďa). Další informace o možnostech lyžování viz články níže.
Kdo by se chtěl připojit k lyžovačce, ať se ozve v diskuzi pod článkem nebo jinak dá echo nejlépe Honzovi. Zájemci se musí domluvit auta a posádky. 

Odkaz na lyžovačku v Chamrousse v roce 2010 www.majstr-liga.cz/news/lyzovacka-francie-reportaz/
 DOPLNĚNÍ PO LYŽOVAČCE

Nakonec jsme vybrali dražší středisko Saint Sorlin (Les Sybelles) pro větší jistotu sněhu a lákalo nás vyzkoušet deklarovaných 310km sjezdovek. Ubytování bylo klasika, vyhřívaný bazén byl super a sníh nakonec taky byl. Sjezdovky jsou slušný, pouze jsou velmi roztroušené a musí se stále přejíždět:-( Největší benefit byla místní výrobna sýrů, které mají vynikající:-D Domu si kazdý nakupoval po kilech. Když zhodnotím dosavadni francouzská střediska poměr cena/kvalita, tak jednoznačně vyhrává Chamrousse.

L.

Diskusní téma: Zimní lyžovačka, leden 2014

proč leden a Chamrousse

Různě se debatilo kam jet na lyžovačku a dva roky za sebou jsme zkoušeli změny, buď lyžovačku v Rakousku (super lyžování, pěkné úbytko, doprava v poho, extrémně drahá permice 42EUR na den) nebo jsme čekali na velké zlevnění od Snowtrexu koncem března, které nepřišlo. Velké slevy pobytů byly až koncem dubna, kdy už bylo jaro. Při srovnání nákladů za prodloužený víkend v Rakousku je za ty peníze celý týden ve Francii. Nabídka Snowtrexu bývala v lednu za nízké peníze a volba již vyzkoušeného francouzského Chamrousse je poměr kvality/ceny a dopravy, byť dlouhé.

Re: proč leden a Chamrousse

Já jsem pro Val d´Allos!
https://www.snowtrex.cz/francie/val_d_allos_(pra_loup)/lyzovani.html

Chamrousse je sice dobrá alternativa, ale proč nevyzkoušet něco jiného...

Re: Re: proč leden a Chamrousse

Čágos aktivní Marti :)
juknul jsem na Val d´Allos a je to megaareál. Uvidíme, co nám Snowtrex naservíruje a pak si vybereme :-)

Re: Re: Re: proč leden a Chamrousse

plodná diskuse, ale stačí :-)

Re: Re: Re: Re: proč leden a Chamrousse

nestíhám ani číst a reagovat :))

Přidat nový příspěvek